Govorci

Anže Miklavec

OPIS PREDAVANJA

Obrni zgodbo v svoj prid

OPIS GOVORCA

Anže Miklavec je mladi podjetnik in kreativec, ki rad ustvarja produkte z zgodbo. Njegovo podjetje ZkotZ nam je prineslo okolju in zdravju prijazne flaške za vodo Equa ter Goat story, ki s produkti kot sta Gina in Goat Mug navdušuje ljubitelje kave po celem svetu.
Med študijem je bil aktiven član Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije.
Je tehnološki in marketinški navdušenec, ki na obeh področjih išče priložnosti za inovativnost in to uspešno prenaša na svoje delo.

Verjetno ima prav vsak mlad marketinški navdušenec kdaj idejo, ki se mu zdi dobra ali celo odlična. Nekateri o idejah le razmišljamo, drugi pa svoje ideje uresničijo in si upajo tvegati. Anže je eden izmed takšnih pogumnežev, ki nam bo s predavanjem orisal uspešno podjetniško zgodbo in nam pokazal, da moramo verjeti v svoje ideje. Z odličnim primerom bo pokazal, da je mogoče vse, v kar smo prepričani in da lahko tudi v Sloveniji izdelamo vrhunske in konkurenčne izdelke, ki se lahko kosajo s še tako zahtevno globalno konkurenco ali pa so od te celo boljši. Izvedeli bomo, kako z dobro zgodbo navdihniti miljarde po svetu in tako poenostaviti tudi tisto, kar se sliši še tako zapleteno – marketing.

Anže Miklavec

Obrni 10. list z nami

Za podporo se zahvaljujemo:

Za medijsko podporo se zahvaljujemo: