GOVORCI

Mitja Pirc

Mitja Pirc

Dr. Mitja Pirc je svetovalec in mentor startupom v Cofound.it ter svetovalec v podjetju Indigo Consulting. Predaval je že na več kot 100 poslovnih in trženjskih konferencah in dogodkih. Leta 2014 je bil tudi predavatelj na TEDx Ljubljana. Med drugim je tudi predsednik aktualnega upravnega odbora Društva za marketing Slovenije.

Anja Križnik Tomažin

Anja Križnik Tomažin

Anja Križnik Tomažin je svoje bogato znanje in izkušnje o nastopanju ter komuniciranju nabirala v svoji štirinajstletni karieri televizijske voditeljice, moderatorke in dolgoletne predavateljice. V agenciji Propiar poučuje vodilne managerje in politike pri izpopolnjevanju njihovega nastopa in komunikacije. Predava tudi kot gostujoča predavateljica na različnih šolah, seminarjih, srečanjih in fakultetah.

Ana Lukner Roljič

Ana Lukner Roljič

Ana Lukner Roljič je podjetnica in inspiracijska predavateljica, ki  v kalifornijskem San Joseju vodi izpostavo ABC pospeševalnika, ki mladim podjetjem pomaga, da postanejo globalna zgodba. Med drugim je tudi ustanoviteljica in vodja vsem poznane Anine zvezdice, ki je ena izmed najbolj uspešnih neprofitnih organizacij v Sloveniji.

Žiga Lukša

Žiga Lukša

Žiga Lukša je soustanovitelj blockchain start-upa Futourist, ki bo prva spletna platforma, namenjena globalnemu ocenjevanju storitev. Ta bo pisce in ustvarjalce vsebine nagradila z žetoni, imenovanimi Futourist Token. Digitalne žetone bodo uporabniki lahko zamenjali za običajen denar in ga porabili po želji. Ustanovitelji napovedujejo, da bo platforma še uspešnejša od TripAdvisorja.

Damjan Obal

Damjan Obal

Damjan Obal je soustanovitelj uspešne zgodbe Edgar. Edgar je orodje za predstavitve blagovne znamke, obrtnika, dogodka, posameznika ali podjetja na zelo enostaven način. Orodje podjetjem ali posameznikom pomaga, da svojo zgodbo predstavijo s pomočjo “storytellinga” in se tako še bolj približajo uporabnikom. V preteklosti je sodeloval z velikimi podjetji kot so Bosch, Siemens, CNN, Deutsche Bahn, Nokia in Microsoft.

Slavimir Stojanović

Slavimir Stojanović

Slavimir Stojanović je srbski oblikovalec vizualnih komunikacij, ki deluje v lastnem studiu Futro. Poleg tega je tudi kreativni direktor v beograjski agenciji Communis DDB, deloval in živel pa je tudi v Sloveniji, kjer je sodeloval s Kompas Designom in z agencijo Arih. Za svoje delo je prejel že preko 300 nagrad kot so Epica, Cresta, Clio, Eurobest, Golden Drum, ADC, TDC, Brumen, Grifon, Global Award in mnoge druge.

 

Sabina Penšek

Sabina Penšek

Sabina Penšek se ukvarja s food stylingom v televizijskih oglasih in printanih medijih. Sodeluje z blagovnimi znamkami kot so Coca Cola, Bosch, Samsung, KFC, Milka in mnogimi drugimi. Je velika ljubiteljica hrane, ki v prostem času ustvarja kuharski blog Tolsta nutrija.