Blog Podoba

Danes lahko potiskamo vse. Že dolgo ni to več samo list papirja ali majica. Kuliji, vrečke, svinčniki, lončki, kozarci, odpirači, usb kartice, pa različni materiali, kot so les, plastika, kovine, steklo, platno … In tudi obseg naročila ne gre več v sto ali tisoče kosov. Serije potiska so danes manjše, prilagojene trenutnim potrebam in akcijam, ki jih naročnik izvaja. V Podobi svoj tisk razvijajo že 24 let in danes so njihove izkušnje starejše od marsikaterega naročnika.

Izbira tiska za prave ideje se vedno začne s pogovorom s strokovnjakom. Ločite med digitalnim, offsetom, UV tiskom? Kaj pa kaširanje in laminiranje? Ne? To naj bo skrb strokovnjakov, vaša naj bo le ideja, kaj bi želeli natisniti in kam. Pa tudi tukaj povprašajte za nasvet strokovnjaka. Izbira primernega promocijskega darila ali formata zloženke skriva v sebi veliko več znanja o ceni, obnašanju izdelka skozi čas, trpežnosti…, kot se zdi na prvi pogled.

UV tisk – prava izbira za vaša promocijska darila

Enega izmed najboljših pristopov k tisku na različne predmete, ki so lahko iz lesa, stekla, kovine, plastike, predstavlja tehnologija UV tiska. V Podobi jo že nekaj let uspešno uporabljajo za tisk na različne predmete, predvsem promocijske. Kuliji, svinčniki, usb kartice, prenosni polnilniki za telefon, vžigalniki – različni materiali, ki jih lahko trpežno potiskajo z UV tiskom. Bi imeli promocijsko darilo s svojim logotipom? V Podobi so pripravili več kot 500 strani obsežen katalog idej, v katerem lahko najdete pravi predmet za uresničitev vaše ideje.

Tiskovine – od papirja do rok stranke

»Halo? Potrebujem letake, če je mogoče še danes.« Tako se začne marsikatero naročilo in v Podobi ga znajo uresničiti. Hitrost in kakovost digitalnega tiska jim omogočata, da v kratkem času izpolnijo zahteve naročnika, ki potrebuje tiskovine. Najsi bodo to katalogi, zloženke, brošure, letaki ali vabila s posebnimi kuvertami, na katerih je priložnostni logotip. Ob naročilu vam bodo svetovali izbiro najprimernejšega papirja, ki je tako pomemben kot dober tisk. Saj veste, mercedes ne sodi na makadamsko cesto.

Sveže oblikovalske ideje

Imate idejo, pa nimate oblikovalca? Tudi to se zgodi in koncept celovitih tiskarskih storitev prinaša tudi to možnost. V Podobi ekipa izkušenih grafičnih oblikovalce skrbi, da so izdelki naročnikov oblikovani po njihovih pričakovanjih in v skladu s sodobnimi oblikovalskimi smernicami. Včasih je tudi dobro, da oblikovanje tiskovine prepustite zunanjemu oblikovalcu, ki bo v vašo grafično podobo vnesel svežino in nove ideje.

Spoznajte Podobo

Vas zanima več o njihovih storitvah? Obiščite jih na spletni strani podoba.com ali na facebook in instagram profilu Podoba. In potem je čas, da začnete izbirati …

 

Podoba d.o.o.