Blog Printbox

Printbox – preprosto in priročno tiskanje ter skeniranje dokumentov
Printbox je rešitev za tiskanje dokumentov na poti (“on the go”). Združuje računalniški sistem Printbox v oblaku z številnimi storitvami kot naprimer: brezplačna registracija z uporabniškim računom v oblaku, brezplačna hramba datotek v oblaku, brezplačen dostop in uprabljanje z uporabniškim računom na daljavo, možnost spletnega plačila, in samopostrežni Printbox kiosk za barvno tiskanje dokumentov na papir velikosti A4.

Printbox je rešitev za tiskanje dokumentov na poti (“on the go”). Združuje računalniški sistem Printbox v oblaku z številnimi storitvami kot naprimer: brezplačna registracija z uporabniškim računom v oblaku, brezplačna hramba datotek v oblaku, brezplačen dostop in uprabljanje z uporabniškim računom na daljavo, možnost spletnega plačila, in samopostrežni Printbox kiosk za barvno tiskanje dokumentov na papir velikosti A4.

Računalniški sistem Printbox prav vsakomur omogoča registracijo in pridobitev uporabniškega računa v oblaku, v katerega nato uporabnik naloži svoje dokumente s telefona, tablice, računalnika, USB ključka ali Printbox knjižnice. Vsi dokumenti so nato shranjeni na uporabniškem računu v oblaku in so dosegjivi kadarkoli na kateremkoli Printbox kiosku ali preko aplikacije na spletni strani sl.printbox.net. Hkrati sistem Printbox povezuje vse Printbox kioske v globalno mrežo in tako registriranim uporabnikom omogoča tiskanje dokumentov iz uporabnikega računa v oblaku na kateremkoli Printbox kiosku.

Printbox kiosk je samopostrežni kiosk za tiskanje, kopiranje in skeniranje, ki je na voljo v številnih državah po vsem svetu, med drugim tud v Sloveniji z 160 Printbox kioski: v trgovskih centrih, na bencinskih servisih, v knjižnicah, na fakultetah in v študentskih domovovih. Uporaba Printbox kioska je preprosta in se izvaja preko zaslona na dotik. Na spletni strani ali na kateremkoli Printbox kiosku si lahko ustvarite svoj brezplačni Printbox uporabniški računali pa tiskate brez registracije. Datoteke za tisk si lahko naložite na Printbox iz USB ključka, preko spletne strani sl.printbox.net , preko e-pošte, Windows programa ali mobilne aplikacije. Tiskanje dokumentov plačate s Printbox krediti, ki jih lahko kupite neposredno na samem Printbox kiosku z gotovino ali Moneto. Registrirani uporabniki lahko Printbox kredite kupite tudi na daljavo (z nakazilom na TRR ali s kreditno kartico na naši spletni strani). Po uspešnem nakupu Printbox kreditov lahko pričnete s tiskanjem dokumentov

Več informacij je na voljo na sl.printbox.net

 

Printbox