Funfara

STARI HITI, NOVI BEATI

top-after

Vsaki fanfari sledi še FUNfara, kjer misli preklopimo na off in se prepustimo ritmu noči.

Na tokratni FUNfari se vračamo na že ogreto lokacijo, ljubljanski klub Top Six, kjer bomo združili stare hite in nove beate. Pesmi iz obdobja preteklih desetih FUNfar nam bo na novo zarolal eden izmed uspešnejših slovenskih DJ-ev, ki sodeluje z velikimi imeni elektronske glasbe.

Najboljši študentski marketinški konferenci sledi tudi najboljši after party. Pripravite se na nepozabno noč!

Noč je mlada, že 10. funfara pa nikoli prestara.

Na fanfarinem after party-ju nas bo v ritmih starih hitov, opremljenih z novimi biti, razgrel eden najobetavnejših slovenskih DJ-ev.

Ker je več vedno bolje kot manj, se nam bosta na funfarinem odru pridružila kar dva DJ-ja. Najprej nas bo ogrel Ivn, ki se z glasbo ukvarja že celo življenje in redno nastopa v klubu ZOO ter drugod. 

Zabava pa se bo zares pričela, ko bo na odru stare hite obračal A-Lone, ki se lahko pohvali z nastopi v najboljših slovenskih klubih in pa tudi v tujini. Nastopal je na velikih festivalih, kot so Ultra Europe Festival, Spring Break Island, Hideout in KnockOut Festival. A-Lone je bil v preteklosti resident kluba Cirkus in Cocomo Cluba na Pagu. V svoji dosedanji karieri je nastopal tudi ob največjih imenih iz sveta DJ-jev, kot so Nicky Romero, Klingande in Felix Jaehn, zato ne dvomimo, da nas bo na letošnjem afterju čisto obrnilo.

fullsizerender

Obrni 10. list z nami

Za podporo se zahvaljujemo:

Za medijsko podporo se zahvaljujemo: