AFTER

Funfara. V ritmu prihodnosti..

Le kaj nas čaka po vrhunski konferenci, kjer bomo skupaj sestavljali prihodnost? Najbolj odpuzlana zabava v mestu, seveda! Pridruži se nam visoko nad prestolnico, na Nebotičniku, kjer nas bo v višavah med oblaki v ritem prihodnosti popeljal Radio Center z odličnim DJ-em.

DJ Tilart bo v družbi posebne, trenutno še skrite gostje, ustvaril super atmosfero, ki nas bo ob številnih atrakcijah zazibala v ritmu prihodnosti. Prav tako ne smeš zamuditi odlične nagradne igre, ki obljublja izjemno nagrado! Razvajali te bomo tudi z akcijskimi cenami pijač in welcome drinkom za vsakega gosta.

Da pa bo tudi zaključek konference vrhunski, je obvezno minglanje! Nikoli ne veš, kdaj spoznaš koga prav posebnega.

Naj te ritem odpelje v prihodnost! Se vidimo na vrhu mesta!

DJ Tilart - Tine Lenart

Dj Tilart - Energičen mlad Mariborčan, Dj Radia Center in redni gost klubov po Sloveniji in Hrvaški nas bo na Funfari s samimi hiti zabaval pozno v noč ter s ultimativno mešanico Pop, Hip hop, Rnb in House hitov poskrbel za najbolj noro in nepozabno zabavo visoko nad mestom. Del njegovega nastopa bo še posebej atraktiven, saj vam skupaj z skrito gostjo pripravlja še posebno glasbeno izkušnjo, ki vam bo zagotovo ostala v spominu.

Nebotičnik - Club Lounge

Odkrijte edinstveno izkušnjo v prestolnici! Nebotičnik se nahaja se centralni lokaciji in je najvišja zgradba v centru Ljubljane. Ne ponuja le prelepega razgleda, temveč tudi atmosfero, ki zadovolji še najbolj zahtevnega glasbenega sladokusca. V mestu ni boljšega kraja, kjer bi lahko uživali v cocktailih, pivu ali konjaku, kot je bar in bivalni prostor na vrhu zgradbe Nebotičnik. 11. nadstropje je bilo obnovljeno v skladu s prvotno zasnovo iz leta 1933, kar pomeni temno in atmosfersko z veliko lesa, kamna in veliko kavčev.